Stokerij Texel
 Texels gedestilleerd  

Jouw fles Ocean Aged Gin 2017

Hier vind je de reis die jouw Ocean Aged Gin 2017 heeft gemaakt voordat deze werd gebotteld. De flessen hebben de nummers B1001 -B1500 en B2001 -B2500. Waarbij de B en het eerste cijfer staat voor het vat en vervolgens het flesnummer.

Ocean Aged TX Gin is gelagerd op Franse eikenhouten wijnvaten. De vaten hebben acht en een halve maand gereisd per zeilschip naar de andere kant van de Atlantische oceaan en terug. De golfbeweging, het zilte klimaat en de Caribische temperaturen zorgen voor een unieke volwassen smaak, vergelijkbaar met een drank die tot acht maal zo lang op het land heeft gelagerd.

De eerste twee vaten met Ocean Aged Gin zijn vervoerd met de schoenerbrik Tres Hombres, een zeilend vrachtschip van Fairtransport. 

Oktober 2107 vertrok de Tres Hombres vanaf Den Helder om de volgende havens aan te doen: Douarnenez, Brighton, Santa Cruz de la Palma, Sint Maarten, Bridge Town Barbados, Santa Marta Colombia, Boca Chica Dominicaanse Republiek, Horta Azores, Douarnenez, Amsterdam. Het schip wordt medio juli 2018 terug verwacht en begin augustus verwachten we de levering van de eerste flessen.