Stokerij Texel
Welkom op onze website

Rondleiding

Stokerij Texel is gevestigd op Hoeve Nieuw Breda. Direct naast de Hoeve ligt het Boutique Hotel Texel.  Een bezoek aan de stokerij is mogelijk in combinatie met een Gin-proeverij van het Hotel. Alle boekingen verlopen via de receptie.

 Wat kun je verwachten ?

De ruimte in de Stokerij is beperkt en omdat er dagelijks wordt geproduceerd kan een rondleiding alleen vooraf worden geboekt.

Bij de receptie van het Hotel word je opgehaald door Kees of Jaco en loop je naar de stokerij die 200 meter verder is gevestigd. Hier krijg je in 3 kwartier uitleg over de Stokerij en het stookproces. Natuurlijk mag je vanalles te ruiken en te voelen en waar het kan ook te proeven. 

Nadat alle vragen zijn gesteld, loop je samen terug naar het Hotel en krijg je in de lounge een gin-tonic proeverij met 3 cocktailvarianten. De proeverij kan naar wens worden uitgebreid. Met een schaaltje bitterballen of met een speciaal Gin diner.


Per persoon zijn de kosten voor de rondleiding en een proeverij  17,50 euro incl btw. (2016) met een minimum van 10 personen.

 

Een rondleiding is te boeken in combinatie met een proeverij.